Se arată singurul rezultat

Selectează opțiuni

Marsupiu bebe ergonomic cu scaunel Baoneo

149 lei

Marsupii ergonomice Baoneo

Marsupiul este un articol util, in primii ani de viata a copilului, oferind parintelui posibilitatea de a se misca mai usor iar celui mic confort si siguranta.

Desi caruciorul este cel mai uitlizat pentru iesirile cu bebelusul, de multe ori avem nevoie sa ne miscam mai repede, mai usor, fara grija unui articol de mare dimensiune.

Purtarea bebelusului are multiple beneficii, atat pentru parinte cat si pentru copil.

Alegerea unui marsupiu potrivit este dificila, existand foarte multe modele. De cele mai multe ori un marsupiu care este potrivit pentru o pereche parinte-copil, poate sa nu fie potrivit pentru o alta pereche parinte-copil.

Un marsupiu ergonomic, din materiale prin care pielea respira, fara dubluri de burete, si care ofera suportul corect pentru coloana celui mic, dar si posibilitatea de pastrare a pozitiei naturale, este indicat.

Dincolo de aspectele evidente – de a fi sigur si de a asigura pozitia corecta a copilului, un marsupiu trebuie sa fie confortabil si pentru parinte.

Centurile marsupiilor Baoneo au dublura pe interior din spuma cu memorie, iar datorita designului, ajuta la dispunerea greutatii copilului pe mai multe puncte. Greutatea nu va fi resimtita doar de spatele adultului care poarta bebelusul, procente diferite ale greutatii sunt impartite intre spate, umeri si talie.

Centurile reglabile, atat in talie cat si cele de umeri, si posibilitatea de a transforma marsupiul in functie de sezon sunt un alt plus al acestor produse.

Caracteristici comune pentru marsupiile ergonomice Baoneo

  • realizate din bumbac;
  • material cu plasa prin care pielea respira – pentru sezonul cald;
  • puncte de siguranta, prinderi rezistente;
  • centuri pentru sustinere cu spuma cu memorie pentru confort sporit;
  • scaunel pentru sustinerea bebelusului din material flexibil, ce se adapteaza pozitiei;
  • multiple posibilitati de purtare a bebelusului, inclusiv pozitie de alaptare sau tip rucsac;
  • montare usoara si rapida;

Disponibile in culori placute, design elegant, rezistente, marsupiile Baoneo ar putea fi alegerea potrivita daca iti doresti un astfel de articol.