Activitati Montessori

Jucarii educative din lemn


Jucariile din lemn
au multiple beneficii: durabilitate, siguranta, dezvoltarea imaginatiei, functii educative, stimularea memoriei.

Desi majoritatea jucariilor din viata copiilor nostri sunt din plastic, functioneaza cu baterii, au senzori, melodii, telecomanda, functii inteligente, si au un rol important si acestea, e bine sa gasim loc si pentru jucariile din lemn care au farmecul lor aparte.

Pe langa durabilitatea jucariilor din lemn, acestea au si un grad ridicat de siguranta la utilizare, majoritatea avand design-uri ce nu pun in pericol sanatatea copiilor, fiind vopsite cu substante non-toxice, pe baza de apa, iar durata de viata este practic nelimitata.

Puzzle din lemn – este un joc excelent pentru cei mici, modelele din lemn cu piese mari, frumos colorate pentru bebelusi si copii 1 – 3 ani ii vor stimula pe micuti sa invete modul in care se imbina piesele unui intreg, si cum particica cu particica se poate crea o imagine.

Sortatorul de forme din lemn este o alta jucarie din lemn ce incurajeaza dezvoltarea gandirii logice, ii invata pe cei mici mai multe despre geometrie, despre cum se potrivesc formele, culorile.

Jucariile din lemn Montessori pentru stimularea motricitatii fine, labirinte cu bile, circuit pe care se plimba in siguranta bilute din lemn frumos colorate, manuta copilului urmarind traseele potrivite.

Labirint tridimensional din lemn unde copilul trebuie sa duca pe traseul potrivit animalul la corespondentul sau, sau fructul, diferite tematici.

Cub educativ din lemn cu 5 functii, sortare forme, abac, labirint cu bile – jucarie motrica, labirint 3D cu animale, ceas.

Ceasul din lemn cu functie de sortare forme, astfel ca micutul va invata sa citeasca ceasul dar se va distra si cu sortatul de forme.

Abacul din lemn sau numaratoarea ca jucarie de sine statatoare sau in diferite combinatii ce fac parte din jucarii cu multiple functii.

Va oferim jucarii din lemn educative, ieftine, cu un raport excelent pret-calitate, produse sigure, cu vopsele non-toxice, din lemn natural, cu design special creat pentru diferite scopuri educative dar si distractive.

Incepand cu varsta de 2 ani cei mici sunt interesati de astfel de jucarii, si este in beneficiul lor sa le punem la dispozitie si astfel de jucarii, ca alternativa la jucariile interactive, cu multe melodii si butoane, ce ii pot suprastimula. Jucariile din lemn sunt simple, insa complexitatea jocului sau jocurilor (in functie de tipul jucariei) compenseaza, timpul petrecut de copil utilizand o jucarie din lemn fiind unul semnificativ, dar si de calitate.

VEZI TOATE JUCARIILE DIN LEMN

About Mihaela HAM BEBE

Va oferim jucarii ieftine, hainute, jucarii educative, plusuri, jucarii bebelusi si tot ce aveti nevoie pentru bebelusul sau copilul dumneavoastra.