Puzzle 2 in 1 Incastru lemn magnetic Litere – Cifre

(1 recenzie client)

Acest produs nu este prezent în stoc și este indisponibil.

Livrare in 1-2 zile lucratoare

  • 9 lei la plata cu cardul pe site
  • 13,99 lei la plata Ramburs la curier
  • Livrare gratuita la comenzi de peste 250 lei
Varsta Recomandata

Colectie

, ,

Joc cu dubla functionalitate educativa, puzzle incastru cu piese mari, cu litere de tipar, frumos ilustrate, si joc de pescuit magnetic.

Doua variante disponibile: model cu litere sau model cu cifre

Tablita suport are decupate toate literele mari de tipar – la modelul cu litre, sau cifrele de la 1 la 20 – la modelul cu cifre, iar piesele sunt asezate in decupaje – principiul de puzzle incastru din lemn.

La baza pieselor sunt ilustrate literele/ cifrele corespunzatoare , astfel copilul va identifica litera/cifra nu doar dupa forma ei ci si dupa aspectul de ansamblu.

Jocul puzzle incastru ajuta copii sa invete literele si cifrele cu usurinta, pentru ca ii stimuleaza sa recunoasca literele si cifrele dupa forma, si potrivindu-le memoria vizuala le va inregistra mai usor.

Jocul de pescuit magnetic este un mod distractiv de a scoate literele/ cifrele din decupaje, tablita are un creion din lemn, legat cu snurulet, care are in capat magnet. Fiecare litera/cifra are in centrul sau un mic disc magnentic, astfel ca scoaterea pieselor din formele lor se va face cu usurinta, atingand cu creionul centrul piesei.

Jocul de pescuit magnetic stimuleaza abilitatile motrice, de rabdare si concentrare, si este un mod de joaca foarte indragit de copii.

Dimensiune: 40 cm x 30 cm x 2 cm

1 recenzie pentru Puzzle 2 in 1 Incastru lemn magnetic Litere – Cifre

  1. Simona

    Am achizitionat modelul cu cifre, intrucat cel cu litere nu mai e pe stoc. Din punctul meu de vedere, incastrul cu litere este ideal, depaseste tot ce este pe piata in materie de asa ceva. Poate il readuceti. Si mdelul cu cifre este dragut. Copilul poate pescui, invata cifrele de la 1 la 20, antreneaza abilitatile de potrivire si numarare. Util pana in clasa pregatitoare.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *