Se arată singurul rezultat

Oferte

Cea mai noua jucarie a momentului este aici! Jucarii Spinner – jucarie antistres este o jucarie care ajuta atat copii, cat si adultii, sa se relaxeze, sa se concentreze, prin miscarea rotativa si vibratiile emise in timpul utilizarii. Orice imagini sau descrieri ale acestor jucarii antistres nu vor fi pe masura senzatiilor oferite de spinnere. Trebuie sa incerci una pentru a intelege experienta senzoriala atat de relaxanta si placuta pe care o creaza.

Va oferim diferite modele de spinner fidget – jucarie antistres, spinnere metalice, din plastic rezistent, cu lumini, diferite designuri, colorit.

Greutatea si densitatea jucariei spinner este special gandita pentru ca in momentul in care aceasta este invartita sa aiba o durata de rotatie cat mai mare, aratand ca o elice in miscare.

Pot fi purtate oriunde datorita dimensiunilor reduse, sunt rezistente, si te vor ajuta sa te relaxezi, sa-ti maresti focusul, elibereaza stresul, le poti folosi si daca doresti sa renunti la obiceiuri nesanatoase, daca trebuie sa astepti undeva.