Materiale Educative Gratuite

Jucarii invatare litere – idei de joaca educativa

Micutul tau pare interesat de litere? Daca vrei sa incepi cu cel mic diferite activitati ce implica invatarea literelor trebuie sa gasesti cele mai potrivite metode, in functie de varsta si interesul copilului.

Invatarea prin joaca este tipul de educatie care da cel mai rapid roade, si este un mod placut de petrecere a timpului, atat pentru copil cat si pentru adultul care se ocupa de activitatea educationala.

Incepand cu varsta de 2 ani, puteti achizitiona o tabla magnetica pe care cel mic sa puna litere magnetice din lemn sau plastic, frumos colorate, care il inveselesc, si il ajuta sa memoreze formele literelor. Se pot forma cuvinte scurte din 3 sau 4 litere, si desi cel mic nu va invata sa citeasca, vizualizarea unor cuvinte ca intreg ii vor ajuta procesul de memorare si intelegere a mecanismului de formare a cuvintelor, citirii.

In magazinul nostru puteti gasi o gama de table si jocuri magnetice pentru copii de diferite varste, de diferite dimensiuni, ieftine.

VEZI AICI OFERTA COMPLETA DE TABLE SI JOCURI MAGNETICE.


Ca si completare la jocul cu litere magentice se pot folosi literele senzoriale, pe care copilul le poate atinge pentru a urmari conturul acestora.
Pentru un joc mai complex se poate combina setul de litere senzoriale cu un set de nisip kinetic, cel mic intai va urmari conturul literei pe piesa senzoriala,
apoi va trebui sa creeze conturul replica pe nisip.(Se poate folosi si malai sau nisip clasic, nisipul kinetic este o optiune speciala pentru ca nu face mizerie
si se poate folosi si pentru alte activitati.)

LITERE SENZORIALE

NISIP KINETIC

Nisip kinetic

author-avatar

About Mihaela HAM BEBE

Va oferim jucarii ieftine, hainute, jucarii educative, plusuri, jucarii bebelusi si tot ce aveti nevoie pentru bebelusul sau copilul dumneavoastra.