Jucarii Copii 1 an

Afișez 1 - 50 din 283 de rezultate

Afișez 1 - 50 din 283 de rezultate

Cadouri copii 1 an – Jucarii copii 1 an

Varsta de 1 an – prima aniversare a bebelusului, momentul in care bebe devine copil mic.

Acum este momentul in care puiutul incepe sa aiba mai multa independenta, se poate misca singur si doreste mai mult, doreste sa treaca la urmatorul nivel, momentul pentru noi jucarii si activitati.

Fiind prima aniversare, bebe va primi o multime de cadouri, insa trebuie sa ne asiguram ca alegem corespunzator cadouri pentru copii de 1 an, jucarii potrivite varstei si stadiului de dezvoltare fizica si mentala.

Va oferim cadouri pentru copii de 1 an, seturi promotionale sau jucarii pentru copii 1 an, individuale, jucarii ce au avut de-a lungul timpului succes si pentru care am primit o multime de feedback-uri pozitive de la mamici, tatici, bunici, matusi de copii cu varsta de 1 an.

Unele dintre ele sunt recomandate pentru copii mai mari, insa sub atenta supraveghere a adultului, copilul se va juca cu placere.

Nu este tocmai usor sa gasesti un cadou pentru un copil care are prima aniversare. Va putem sugera:

  • Marsupii pentru purtat copilul;
  • Jucarii cu forme, jucarii de motricitate;
  • Vehicule pentru bebelusi, pentru echilibru;
  • Jucarii interactive;
  • Puzzle cu piese mari si groase;
  • Jucarii de tras si impins;
  • Covorase de joaca, din spuma;

La aceasta varsta, copii trec de la stadiul de bebelusi la cel de copil. Nu mai sunt interesati de jucariile de tip zornaitoare, jucarii de dentitie sau altele similare. 

Majoritatea sunt deja foarte activi, fie ca merg de-a busilea, fie ca deja fas primii pasi.

In aceasta perioada cei mici sunt foarte insetati de a descoperi lumea inconjuratoare, de a se misca cat mai mult, de a explora cat mai in amanunt.

Multi copii prefera lucruri ce par foarte simple in detrimentul jucariilor. O simpla minge dupa care pot alerga ( indiferent in ce forma ) poate fi mai interesanta decat o jucarie tip educativa cu tot felul de functii.

Copii cu varsta de 1 an vor dori, de asemenea, mai multa stimulare. Insa, majoritatea jucariilor de care ar fi cu adevarat interesati contin piese mici, si nu sunt indicate varstei lor.

In special pentru aceasta varsta, e important sa selectam jucarii cat mai sigure, din materiale sigure, non-toxice, fiindca cei mici pot sa le si guste.

In aceasta categorie am selectat jucarii pentru copii cu varsta de 1 an cu cel mai bun feedback de la clienti, ce se incadreaza in categoria de varsta corespunzatoare, dar care sunt si interesante pentru cei mici.

Cand vorbim de cadouri copii 1 an nu inseamna ca ne referim neaparat la jucarii. Cadou de prima aniversare poate fi si un articol util copilului: un covoras de joaca, un vehicul, o tricicleta, de exemplu.

In oferta noastra veti regasi si astfel de articole, dar si pachete speciale formate din mai multe componente – la preturi cu reducere.