Nu esti multumit de produs, sau consideri ca nu corespunde cu nevoile/astepatarile tale?

Nici o problema, poti returna produsul in termen de 14 zile de la primire, fara a invoca un motiv!

Ai primit produsul defect sau deteriorat ori coletul este incomplet, lipseste un produs sau accesorii? Anunta-ne in scris prin e-mail sau completand formularul de mai jos in termen de maxim 48 ore de la primirea coletului. Orice sesizare referitoare la produs defect/deteriorat/lipsa sau cu piese lipsa, nu va fi luata in considerare dupa scurgerea celor 48 de ore de la receptionarea coletului. E-mailul il puteti trimite si in zilele nelucratoare.

In cazul in care este vorba despre produse defecte, deteriorate, cu accesorii lipsa, pentru care s-a transmis sesizarea in termenul de 48 ore de la primire vom suporta toate costurile generate de schimb, inlocuire, retur, rambursare, inclusiv taxa initiala de livrare se va storna integral daca alegeti rambursare.

Pentru situatia in care sesizarea nu s-a transmis in timpul precizat mai sus, vom analiza situatia in functie de caz si va vom transmite variante de solutionare.

Procedura de retur este simpla:

  1. Completeaza formularul de retur de mai jos imediat dupa ce ai hotarat sa returnezi produsul, dar nu mai tarziu de 14 zile de la data primirii coletului, daca nu esti multumit de produs; nu mai tarziu de 48 ore de la data primirii coletului in cazul in care exista vicii evidente de functionare/fabricatie. In cazul in care ati receptionat un produs deteriorat fizic la transport trimiteti acest formular sau un email la adresa afisata pe site, in termen de maxim 24 ore de la primirea coletului.
  2. Trebuie sa ambalezi produsul/produsele in mod corespunzator, sa fie protejate la transport ( verifica mai jos paragraful Ambalarea Coletului pentru Retur )
  3. Dupa trimiterea solicitarii scrise de retur catre noi, intr-un termen de maxim 2 zile lucratoare, vei primi instructiunile pentru expedierea coletului catre noi si orice alte detalii suplimentare necesare.

Pentru a evita orice neconcordante in ceea ce priveste livrarea coletului de retur catre noi, va rugam ca in momentul in care returnati unul sau mai multe produse achizitionate de pe site-ul ham-bebe.ro, sa scrieti pe coletul de retur:

  • Numarul Comenzii,
  • Numele dumneavoastra
  • Adresa dumneavoastra – Va rugam completati aceste detalii intr-un mod lizibil, si va rugam sa ne transmiteti pe e-mail denumirea firmei de curierat cu care expediati coletul si numarul coletului (acesta se gaseste pe chitanta primita de la agentul curier ).

PENTRU A SOLICITA RETURUL VA RUGAM COMPLETATI FORMULARUL DE RETUR DE MAI JOS SAU TRIMITETI SOLICITAREA PE E-MAIL LA ADRESA: comenzi@ham-bebe.ro
In cazul in care produsul este deteriorat la transport, sau exista piese lipsa din colet va rugam sa va asigurati ca transmiteti o sesizare scrisa in termen de 48 ore de la receptionarea produsului, si ca ati specificat care este deteriorarea/defectiunea/problema produsului, atasand si o fotografie daca este posibil.

Optiune retur prin curierul colaborator HAM BEBE – Daca doriti sa returnati produsul prin curierii nostri colaboratori, va rugam bifati aceasta optiune in formularul de mai jos. Tariful este 25 lei/colet de maxim 3 kg. Orice kg suplimentar este taxat cu 1 leu/kg. Tariful include: comanda la curier, preluarea coletului de la adresa indicata de dvs in intervalul orar specificat, transportul coletului catre adresa noastra. Tariful nu include ambalaj, ambalarea coletului de retur in mod corespunzator este responsabilitatea dvs.

Taxa initiala de livrare se va returna in valoare egala cu valoarea celui mai ieftin tip de livrare oferita de magazinul nostru.

Numele tău (obligatoriu)

Adresa ta de email (obligatoriu)

Numar comanda

Produsul de returnat

Motivul returnarii

Contul bancar pentru returnarea banilor - Nu completati daca ati achitat cu cardul, banii se vor storna prin procesatorul de plati in contul de card.

Titularul contului bancar pentru returnarea banilor
Va rugam furnizati corect aceste informatii, altfel tranzactia poate esua.

Procesare retur prin curierul colaborator HAM BEBE, taxa 25 lei

Detalii cu privire la retur

AMBALAREA COLETULUI PENTRU RETUR,  indiferent de situatie

Recomandarea noastra ( detaliile de mai jos nu sunt conditii, insa in cazul in care nu sunt respectate, pot aparea situatii de deteriorari pe parcursul transportului pentru care firma de curierat nu isi asuma raspunderea, iar costurile generate vor fi suportate de dvs.):

Produsul/produsele pe care doriti sa le returnati se ambaleaza urmand pasii de mai jos:

  • Se introduce produsul/produsele impreuna cu absolut toate componentele si accesoriile cu care a sosit in ambalajul/ambalajele lor originale – manevrati cu grija cutiile de produs, acestea trebuie sa fie returnate intacte – asa cum au sosit, nu rupte.
  • Produsul/produsele astfel ambalate in cutiile/foliile/amblajele lor originale se introduc in coletul de retur. Acesta trebuie sa fie ambalaj de carton presat umplut cu polistiren si sigilat cu folie protectoare, asa cum prevad conditiile firmei de curierat;

Produsele care se returneaza direct in ambalaje lor originale, cu etichete ale firmelor de curierat lipite direct pe cutiile/ambalajele lor originale de produs, pot sa nu fie acceptate la retur daca ajung deterioarate, sau se poate percepe o taxa de reambalare sau revanzare a produsului ca resigilat.

Ambalarea produsului/produselor returnate cade in responsabilitatea clientului, indiferent de modalitatea de transport aleasa pentru retur.

Responsabilitatea asupra modului de ambalare si a integritatii produselor va revine in totalitate. In cazul in care produsele returnate ajung la noi deteriorate/cu accesorii sau componente lipsa/in ambalaje deteriorate sau cu semne de uzura, returul poate fi refuzat sau se poate percepe o taxa de aducere a produsului la stadiul initial sau revanzarea ca resigilat.

Dreptul la returnare nu inseamna ca aveti drept de utilizare a produselor, ci doar sa le inspectati cum ati face-o intr-un magazin fizic.

Ne rezervam dreptul de a refuza produsele returnate desigilate, in ambalaje deteriorate, rupte, cu piese lipsa sau urme de uzura – conditii aplicate individual sau cumulativ in functie de situatie. Dreptul de retur nu implica dreptul de utilizare.