Livrarea coletelor se face prin Fan Courier, si in localitatile cu km suplimentari livram prin DPD.

In localitatile cu km suplimentari, termenul de livrare poate sa se extinda pana la 4-5 zile lucratoare.

Livrare gratuita pentru comenzi de minim 250 lei

Oriunde in Romania!
Costuri livrare comenzi sub 250 lei:
– 11 lei la plata cu cardul indiferent de localitate – Livrarea noastra Standard;
– 14 lei la plata ramburs, BUCURESTI;
– 17 lei la plata ramburs in tara;
– 25 lei in localitatile cu km suplimentari, plata ramburs;

Atentie! Livrarea cu plata ramburs este un serviciu tert, prestat, taxat si incasat de firma de curierat separat, si nu va aparea pe factura dvs.

Costurile de livrare se calculeaza automat in cosul de cumparaturi.

Coletele se livreaza in termen de 1-2 zile lucratoare de la EXPEDIERE (momentul in care se predau curierului/ se trimit)

Termenul de procesare efectiva a comenzii poate sa dureze intre 1 – 3 zile lucratoare in functie de produsele comandate, cu posibilitatea de extindere pana la 30 zile in cazuri exceptionale.

Indiferent de situatie, daca procesarea dureaza mai mult de 1-2 zile veti primi o notificare in acest sens.

GREUTATEA COLETELOR 

Tarifele sunt calculate pentru colete cu greutatea de maxim 1kg. Pentru comenzile cu o valoarea mai mica de 250 lei si metoda de plata Ramburs la curier, kilogramele suplimentare se taxeaza cu 1 leu/kg si se achita separat la curier impreuna cu taxa de livrare.

Durata de livrare se calculeaza de la data expedierii coletului. Veti primi notificari prin email si sms legat de statusul comenzii si a livrarii.

In perioadele aglomerate, Black-friday, Sarbatori, termenele de procesare si livrare se pot extinde cu pana la 5-7zile lucratoare!
 
Termenele de livrare sunt respectate in general, insa pot exista situatii exceptionale in care livrarea poate dura mai mult. Nu ne asumam raspunderea pentru eventuale intarzieri, livrarea coletelor este responsabilitatea firmei de curierat.