Livrarea coletelor se face prin curier rapid in 1 – 3 zile lucratoare.

In majoritatea localitatilor livrarea se realizeaza in 24 ore de la expediere, insa in localitatile indepartate sau perioadele aglomerate durata se poate extinde pana la 3 zile lucratoare.

Livrare gratuita pentru comenzi de minim 250 lei

Oriunde in Romania!
Costuri livrare comenzi sub 250 lei:
– 9 lei la plata cu cardul indiferent de localitate;
– 13.99 lei la plata ramburs;

Coletele se livreaza in termen de 1-2 zile lucratoare de la EXPEDIERE (momentul in care se predau curierului/ se trimit)

Termenul de procesare efectiva a comenzii poate sa dureze intre 1 – 3 zile lucratoare in functie de produsele comandate, cu posibilitatea de extindere pana la 30 zile in cazuri exceptionale.

Indiferent de situatie, daca procesarea dureaza mai mult de 1-2 zile veti primi o notificare in acest sens.

GREUTATEA COLETELOR 

Durata de livrare se calculeaza de la data expedierii coletului. Veti primi notificari prin email si sms legat de statusul comenzii si a livrarii.

In perioadele aglomerate, Black-friday, Sarbatori, termenele de procesare si livrare se pot extinde cu pana la 5-7 zile lucratoare!
 
Termenele de livrare sunt respectate in general, insa pot exista situatii exceptionale in care livrarea poate dura mai mult. Nu ne asumam raspunderea pentru eventuale intarzieri, livrarea coletelor este responsabilitatea firmei de curierat.