Livrare prin curier rapid
Comanda va ajunge la dvs. in 1-2 zile lucratoare din momentul in care predam coletul curierului.
In general comenzile ajung la dvs in 24 ore de la momentul in care noi va confirmam pin mail, sms sau telefonic, ca am expediat coletul (predarea la curier). Pe adresa de e-mail se transmite automat un e-mail cu toate detaliile livrarii, de asemenea si pe numarul de telefon veti primi un sms cu aceste detalii, astfel ca puteti urmari parcursul coletului dvs., si in cazul in care doriti informatii va rugam contactati firma de curierat, coletul fiind in custodia lor.
Costurile de transport includ: manevrare si impachetare, transportul propriu-zis pana la adresa dvs, tva, rambursul contravalorii produselor.
 In cazul in care un produs comandat nu se afla in stoc va vom anunta.
 
Termenele de livrare sunt respectate in general, insa pot exista situatii exceptionale in care livrarea poate dura mai mult. Nu ne asumam raspunderea pentru eventuale intarzieri, livrarea coletelor este responsabilitatea firmei de curierat.
 
  METODE DE TRANSPORT
  • Livrare prin curier – FAN COURIER si NEMO EXPRESS

Livrarea se face oriunde pe teritoriul Romaniei, fara taxe suplimentare. In cazul localitatilor din afara ariilor de acoperire a firmei de curierat Fan Courier durata de livrare poate uneori sa fie mai mare, pana la 4 zile lucratoare, in cazuri exceptionale.

Costurile de transport sunt afisate pe pagina produsului.

IN PERIOADELE AGLOMERATE – BLACK FRIDAY, PERIOADA SARBATORILOR, ETC. DURATA DE LIVRARE VA FI MAI MARE 1-4 ZILE LUCRATOARE.

PLATA

PLATA RAMBURS – Plata se face ramburs la curier la primirea coletului – se achita contravaloarea produselor si taxele de livrare.

PLATA IN CONT – Plata se face prin OP, tranfer bancar, internet banking, in contul nostru bancar ( deschis la ING BANK)

PLATA ONLINE CU CARDUL – Prin platforma MOBILPAY