ATENTIE! In perioadele aglomerate ( Black Friday, sarbatori ) termenul de livrare se poate extinde pana la 3-4 zile lucratoare pentru Fan Courier si 4-7 zile lucratoare pentru localitatile din afara ariei de acoperire (de regula livrate fara cost suplimentar, cu NEMO express )

Livrare gratuita pentru comenzi de minim 250 lei
Oriunde in Romania!

Costuri livrare comenzi sub 250 lei:

Bucuresti – Livrare prin Fan Courier 1-2 zile

  •  7 lei, la plata cu cardul online sau in cont;
  • 14 lei, la plata ramburs

National – Livrare prin Fan Courier si Nemo Express 1-2 zile

  •  7 lei, la plata cu cardul online sau in cont;
  • 16 lei, la plata ramburs

Livrarea coletelor se efectueaza prin firma Fan Courier in aria de acoperire.

In localitatile din afara ariei de acoperire Fan Courier va livram coletul prin NEMO EXPRESS, durata de livrare fiind intre 1 – 3 zile lucratoare.

Costul de transport pentru coletele livrate prin Nemo Express, cu plata ramburs este 16,66 lei.

GREUTATEA COLETELOR Tarifele sunt calculate pentru colete cu greutatea de maxim 1kg. Pentru comenzile cu o valoarea mai mica de 250 lei si metoda de plata Ramburs la curier, kilogramele suplimentare se taxeaza cu 1 leu/kg si se achita separat la curier impreuna cu taxa de livrare.

Durata de livrare se calculeaza de la data expedierii coletului. Veti primi notificari prin email si sms legat de statusul comenzii si a livrarii.

 
Termenele de livrare sunt respectate in general, insa pot exista situatii exceptionale in care livrarea poate dura mai mult. Nu ne asumam raspunderea pentru eventuale intarzieri, livrarea coletelor este responsabilitatea firmei de curierat.