Corturi de joaca

Arată filtre produs

Afișez toate cele 14 rezultate

Afișez toate cele 14 rezultate

Corturi de joaca

O gama diversa de corturi si casute, spatii de joaca pentru interior sau exterior. Copii indragesc ascunzatorile, iar corturile pentru joaca sunt cea mai distractiva ascunzatoare.

Corturi de joaca – de ce le iubesc copii?

Corturile de joaca sunt un cadou perfect pentru copii mici si bebelusi. Te invitam sa vizualizezi oferta noastra cu preturi avantajoase si modele deosebite.

Joaca in aer liber este cea mai indicata activitate pentru cei mici.

Din diferite motive uneori suntem nevoiti sa petrecem mai mult timp cu copilul in interior.

In acest caz, pentru a ne asigura ca cei mici nu se plictisesc, le putem crea un spatiu distractiv, pentru a da senzatia de schimbare de peisaj.

Un cort de joaca ofera un spatiu delimitat, ce este doar al copilului, o lume a lui.

Motivele pentru care cei mici vor fi incantati de un astfel de spatiu secret:

Siguranta

Unul dintre cele mai importante motive pentru care cei mici adora corturile de joaca este siguranta.

Spatiul de joaca delimitat, acoperit, este perceput ca un loc ce ofera siguranta si intimitate. Acolo, copilul se poate juca nestingherit si se simte protejat.

O casuta de joaca sau un cort este un loc unde copilul poate evada.

Un loc unde copilul este ascuns de ochii adultilor si pot da frau liber imaginatiei. Ei pot construi un micro-univers unde se simt in siguranta.

De multe ori, poti vedea copiii cum dispar in cortul lor special, impreuna cu diferite papusi sau figurine, si ii auzi soptind, razand, cantand.

Si bebelusii vor iubi un astfel de loc de joaca, pentru ei se pot pune in interior bile colorate. Acelasi motiv de siguranta ii atrage si pe bebelusi in spatiile de joaca de tip corturi, piscine.

Jocul de rol

Intr-un prezent in care jucariile multifunctionale, interactive, cu zeci de butoane si functii, sunt in top, probabil te intrebi de ce un cort de joaca va fi un cadou atat de apreciat de copii mici.
Jocul de rol este o activitate naturala pe care cei mici o realizeaza in mod intuitiv.

Jocurile de rol nu se vor invechi niciodata, pentru ca este modul in care copii invata, testeaza sentimente, reactii, tipologii comportamentale.

Cortul de joaca este un accesoriu important printre obiectele necesare realizarii unui joc de rol. In spatiul delimitat copii vor putea sa isi creeze scenarii de joc.

Imaginatia si creativitatea au astfel posibilitatea de a se dezvolta, in mod opus fata de timpul petrecut la tv, tableta sau jocuri electronice, unde copii doar absorb informatii, fara a fi nevoie sa isi imagineze ceva.

In primele etape de crestere si dezvoltare, si in special intre varstele 2 – 6 ani, cei mici nu au nevoie de toate avantajele tehnologiei, sau de a absorbi in mod ineficient un amalgam de informatii.

Este foarte important pentru dezvoltarea lor sa aiba parte de cat mai multe activitati creative.

Jocurile de rol unde ei descopera informatiile de care au nevoie, ei sunt creatori, nu doar spectatori.