Centre activitati

Centre de activități pentru bebeluși de la 0 la 3 ani, educative, distractive, din materiale de calitate.

Salteluțe de activităti, covorașe muzicale de activități, centre cu premergător, cuburi de activități și multe alte jucării pentru activitatea copiilor mici.

Arată filtre produs

Afișez 1 - 40 din 93 de rezultate

Afișez 1 - 40 din 93 de rezultate

Lumea distracției, a dezvoltării și a învățării începe cu centrele de activități pentru bebeluși de la Ham-Bebe.ro!

Stimulează-i dezvoltarea armonioasă cu o varietate bogată de jucării complexe pentru bebeluși cu vârsta cuprinsă între 0 și 3 ani. Centrele noastre de activități sunt mult mai mult decât simple zone de joacă – ele reprezintă experiențe interactive care îi ajută pe cei mici să își descopere simțurile, să își dezvolte abilitățile motorii și cognitive și să își stimuleze creativitatea.

De la simplitate la complexitate: găsește centrul de activitati perfect in funcție de etapa de dezvoltare a bebelușului tău!

 • Salteluțe de joacă cu activități interactive: ideale pentru primii pași în lumea magică a explorării, aceste salteluțe colorate oferă o multitudine de texturi, sunete și jucării colorate care îi stârnesc curiozitatea bebelușului. Bebe va explora senzorial și va fi în siguranță.
 • Arcade cu jucării agățate: ajută la dezvoltarea simțului vizual și auditiv, coordonarea mână-ochi și abilitățile motorii fine prin atingerea și manipularea jucăriilor.
 • Cuburi multifuncționale: stimulează gândirea logică, rezolvarea problemelor și creativitatea prin potrivirea formelor, culorilor și texturilor.
 • Centre de activități multifuncționale: adevărate centre de distracție pentru cei mici, aceste jucării complexe, interactive pot include componente precum mese de joacă, tobogane, oglinzi, xilofoane și multe altele, oferind multiple beneficii celor mici.
  Potrivite pentru grupa de vârstă 1 – 3 ani, centrele multifuncționale evoluează împreună cu bebelușul.
 • Antepremergătoare cu activități: perfecte pentru bebelușii care învață să meargă, aceste centre îi ajută să își dezvolte echilibrul, coordonarea și forța musculară într-un mod sigur și distractiv.

Beneficiile centrelor de activități pentru bebeluși:

 • Dezvoltarea abilităților motorii: prin atingerea, apucarea, lovirea și manipularea jucăriilor, bebelușii își dezvoltă forța musculară, coordonarea ochi-mână și motricitatea fină.
 • Stimularea simțurilor: centrele de activități oferă o multitudine de texturi, sunete și culori vii care îi ajută pe bebeluși să își descopere simțurile și să învețe despre lume.
 • Dezvoltarea cognitivă: prin rezolvarea puzzle-urilor simple, potrivirea formelor și sortarea obiectelor, bebelușii își dezvoltă gândirea logică și abilitățile de rezolvare a problemelor.
 • Creativitate și imaginație: jucăriile interactive și designul colorat al centrelor de activități îi încurajează pe bebeluși să exploreze, să își imagineze scenarii și să își dezvolte creativitatea.
 • Sustenabilitate și siguranță: la Ham-Bebe găsești centre de activități confecționate din materiale sigure și durabile, astfel încât bebelușul tău să se poată juca fără griji.

Alegerea perfectă pentru tine și bebelușul tău!

Centrele noastre de activități sunt disponibile într-o gamă variată de forme, dimensiuni și funcționalități, astfel încât să le poți alege pe cele mai potrivite vârstei și personalității bebelușului tău.

Oferim, de asemenea, centre de activități evolutive, care se pot transforma pe măsură ce copilul tău crește, asigurându-ți o investiție rentabilă pe termen lung.

Descoperă lumea magică a centrelor de activități pentru bebeluși de la Ham-Bebe.ro și oferă-i celui mic un start minunat în viață!