Antepremergatoare

Arată filtre produs

Afișez toate cele 13 rezultate

Afișez toate cele 13 rezultate

Descopera universul antepremergatoarelor, antemergatoarelor si premergatoarelor perfecte pentru a acompania primii pasi ai bebelusului tau, oferite de magazinul nostru specializat.

Micutul tau e gata sa exploreze lumea in pasi mici si plini de bucurie? Felicitari

Intelegem cat de important este pentru tine sa asiguri siguranta, distractia si dezvoltarea armonioasa a micutului tau in aceasta etapa cruciala.

De aceea, gama noastra variata include modele clasice din lemn dar si modele interactive tip 2 in 1 ori 3 in 1, dotate cu muzica, lumini si jucarii interactive, concepute sa stimuleze simturile si coordonarea.

Este o etapa minunata in viata oricarui parinte, iar pentru a-l sustine in aceasta calatorie magica, ai nevoie de ajutorul unui articol util in aceasta perioada: antepremergatorul, antemergatorul sau premergatorul.

Dar care dintre ele este alegerea potrivita pentru puiul tau?

Sa le descoperim impreuna!

Antepremergatorul si Antemergatorul

Desi initial cele doua concepte descriau variante diferite ale articolului care are ca scop sprijinirea copilului in perioada in care incepe sa stea in picioare ori sa faca primii pasi, acum cele doua denumiri reprezinta acelasi tip de produs.

Antemergatorul este un accesoriu cu jucarii ori activitati pe un panou frontal, cu roti si maner, copii de sprijina pe maner si pot face pasi, prinzand astfel incredere in ei si antrenandu-si centru de echilibru.

Antepremergatorul are acelasi scop, insa ar trebui sa aiba mai multe functii si sa fie mai robust, mai greu, mai stabil, putand fi folosit si in perioada premergatoare primilor pasi. Copii il pot folosi si ca centru de activitati, sau pentru a exersa ridicatul in picioare.

Premergatorul

Destinat micilor aventurieri, de la 7-8 luni in sus, care stapanesc deja ridicatul in picioare, cu sau fara ajutor, premergatorul deschide portile catre libertate si independenta.

Designul permite miscari fluide si ajuta la dezvoltarea echilibrului, coordonarii si fortei musculare, asigurand ca fiecare pas este unul sigur si distractiv.

Opteaza pentru modele stabile, cu roti antiderapante si un scaun confortabil, pentru ca explorarea sa fie nu doar sigura, ci si o sursa nesfarsita de distractie.

Oricare din modelele descrise mai sus s-ar potrivi copilului tau, cel mai important aspect de care trebuie sa tii cont este siguranta!

Siguranta in utilizarea unui astfel de produs este extrem de importanta, pentru ca, avand libertate de miscare, copilul se poate pune in pericol daca de exemplu ai scari ori obiecte de mobilier neasigurate.

Supravegheati intotdeauna copii cand utilizeaza astfel de produse destinate ajutorului la mers.