Nisip kinetic

Arată filtre produs

Afișez singurul rezultat

Afișez singurul rezultat

Nisip kinetic – un joc de modelaj de care nu te vei satura!

Ce este nisipul kinetic?

Nisipul magic de modelat, este un material versatil, din ingrediente simple. Nisip natural plus polimeri, ce il transforma intr-o unealta de joaca creativa deosebita. Un fel de plastilina curgatoare, care nu se lipeste, si este usor de modelat si manipulat. Matasos si extrem de satisfacator din punct de vedere senzorial.

Nisipul kinetic este un instrument de joaca cu multiple functii:

  • distractiv;
  • terapeutic;
  • stimuleaza creativitatea;
  • educativ – copilul invata sa modeleze, invata culori, modul in care ia forma ceva creat de manutele sale.

Acest nisip de modelat are proprietati speciale, fiind un nisip in miscare, este ieftin, astfel ca oricine isi poate rasfata copilul cu o joaca atat de placuta, avem nisip de diferite culori, cu forme incluse, preturi promotionale.

Nisipul de modelat este o jucarie sigura, naturala, si pe cat de simpla pe atat de interesanta, putandu-se crea o multime de jocuri si activitati cu ajutorul lui.

Ce beneficii are jocul cu nisip kinetic?

Joaca cu nisipul magic aduce o multitudine de beneficii:

  • dezvoltarea motricitatii fine: strange-l in mana, modeleaza cu el, formeaza figurine;
  • dezvoltarea senzoriala: textura deosebita a nisipului, felul in care acesta se „misca” cand lucrezi cu el, densitatea, culoarea;
  • stimuleaza creativitatea – prin utilizarea de diferite forme pentru lucru cu nisip kinetic, alternarea culorilor;
  • efect terapeutic – prin stimularea senzoriala si relaxarea oferita de jocul cu acest nisip;

Avand niste proprietati deosebite, acest „joc” de modelaj ii va tine ocupati pe cei mici. Nisipul kinetic nu se lipeste, si nu face mizerie.

Sugestii de joaca:

Masa nisip kinetic

Pot fi folosite diverse masute de joaca cu nisip, sau o tava mai mare, pentru a avea parte de o joaca „organizata”. Nisipul nu se usuca, si daca este pastrat in recipient cu capac va rezista ani de zile fara a-si pierde proprietatile.

Set nisip kinetic jumbo

Seturi cu o rezerva de 1 kilogram nisip, forme, tavita si recipient sau seturi de nisip kinetic de dimensiune jumbo – cu 2 sau 3 kilograme de nisip, forme si alte accesorii.

Mai avantajoase ca pret, seturile pot oferi varianta combinarii mai multor culori.

Experimenteaza cu acest instrument educativ, terapeutic, de joaca, perfect atat vara cat si in zilele reci de toamna sau iarna, cand trebuie sa-i gasesti copilului o activitate in interior.

Nisipul kinetic este intens folosit si la locurile de joaca, in gradinite, pentru experiente senzoriale, jocuri creative sau pura distractie.

In magazinul nostru veti gasi diferite seturi, fie cu forme si recipiente, fie doar rezerve individuale pentru a completa colectia.