Covorase de joaca

Arată filtre produs

Afișez toate cele 25 de rezultate

Afișez toate cele 25 de rezultate

Covoare copii – O colectie de covorase de joaca pentru copii si bebelusi

O multime de articole pentru copii si bebelusi pot fi pline de culoare – culorile stralucitoare si desenele atragatoare stimuleaza dezvoltarea unui copil, dar s-ar putea sa nu se potriveasca schemei de design mai sofisticate – iar covorasele pentru copii uneori se incadreaza in aceasta categorie.

Pentru cei care cauta covorase de joaca care sa fie atat functionale si sigure, cat si frumoase magazinul nostru pune la dispozitie o selectie de:

  • Covorase pentru copii ce sunt placute din punct de vedere estetic; 
  • Covoare de joaca din spuma speciala, diferite modele cu ilustratii deosebite, pentru a evita covoarele cu placi mari cu care sunt amenajate salile de sport;
  • Covorase speciale pentru bebelusi, cu atenueaza loviturile;
  • Diverse modele de covoare puzzle – articol ce are multiple functii;

Daca iti doresti sa ii creezi celui mic un spatiu placut, sigur, care nu este neaparat foarte colorat, desi avem si modele colorate viu, atunci consulta oferta.

Cum sa alegi un covor pentru copii?

Desi covoarele clasice, textile, inca sunt o idee pentru camera copilului, odata cu evolutia tehnologiei si a cererii pentru articole cat mai sigure si usor de intretinut, au aparut noi modele de covoare.

Nu doar designul, dar si functionalitatea si usurinta in curatarea covorului sunt importante.

Covorasele de joaca pentru copii sunt un articol foarte util pentru diferitele perioade de dezvoltare din viata copiilor.

Covorul din camera copilului

Covoarele de joaca, multifunctionale pot fi folosite chiar de la nastere, mai apoi cand bebe incepe sa stea in fundulet si sa mearga sunt utile avand suprafata moale si izolatie.

Covoarele din spuma – rulou sau pliabile sunt o alegere inteligenta pentru bebelusi si copii mici, dar foarte indragite si utile si de copii mai mari.

Covoarele colorate, sigure, ofera multe avantaje importante pentru dezvoltarea timpurie a bebelusilor si copiilor. De aceea, am selectat o varietate de covoare de joaca cu texturi si ilustratii interesante. Pentru o dezvoltare timpurie, covorasele de joaca sunt unul dintre cele mai versatile produse de pe piata.

  • Incurajeaza copiii sa isi dezvolte abilitati motrice fine, dezvoltarea senzoriala vizuala si coordonarea mainii-ochi. 
  • Covoarele de joaca stimuleaza si abilitati valoroase de logica si rationament.
  • Sunt special concepute pentru a fi educative si pentru a incuraja dezvoltarea copilului. 
  • Covoarele puzzle, dezvolta gandirea logica avand placi cu diferite elemente educative.
  • Copiii invata sa recunoasca litere, cifre, animale, forme si culori.

Covor pentru copii in functie de varsta

In functie de varsta si preferintele copilului se pot face alegeri foarte bune sau unele nepotrivite.

De exemplu, pentru copii mai mari de 10 ani, mai mult ca sigur ca vom alege un covor clasic textil, sau covor textil cu spuma, cu designul si coloritul dorit de copil.

Pentru bebelusi alegerea trebuie facuta in mod responsabil, luand in considerare in principal siguranta.

Cele mai potrivite covorase de joaca pentru bebelusi sunt covoarele din spuma, mari, dintr-o singura bucata. Covorasele puzzle sunt potrivite dupa varsta de 3 ani – atat ca siguranta cat si ca functionalitate.

Un model foarte indragit de copii – atat fetite cat si baietei este modelul de covor pentru copii cu sosea. Un covor moale cu imprimeuri atractive si potrivit varstei va avea mare succes.

Acest articol poate reprezenta un cadou minunat pentru copilasi si bebelusi.