Cosul de cumparaturi
Livrare rapida, preturi incepand de la 10 lei
Transport Gratuit - la comenzi de peste 300 lei

Plati securizate cu cardul online

Platile cu cardul, in cadrul magazinului nostru sunt procesate de o platforma securizata de plati online.

Tranzactionare rapida, solida si sigura
EuPlatesc.ro dispune un sistem de gestiune a platilor electronice efectuate cu ajutorul cardurilor bancare, emise oriunde in lume sub sigla Visa sau Mastercard.

Sistemul proprietar de tranzactionare dezvoltat de EuroPayment Services utilizeaza solutii antifrauda avansata care, impreuna cu sistemul ,,Visa Secure” de la VISA si ,,Mastercard IdentityCheck” de la Mastercard, duc la diminuare riscurilor asociate tentativelor de frauda electronica. EuPlatesc.ro va ofera o solutie de tranzactionare rapida, solida si sigura prin certificate de securitate TLS (Transport Layer Security).

EuroPayment Services S.R.L. este certificata SR EN ISO/IEC 27001:2018 (#171, Sistemului de Management al Securitatii Informatiilor), SR ISO/IEC 27701:2019 (#05, Sistemului de Management al Confidentialitatii Informatiiilor) si SR EN ISO 9001:2015 (#10104, Sistemului de Management al Calitatii).
Aceste certificari se adauga la certificarea PCI-DSS Level 1 – Service Provider si personal certificat DPO (TUV Austria Romania) ceea ce confirma preocuparea EuPlatesc.ro pentru imbunatatirea continua a calitatii si securitatii serviciilor livrate clientilor nostri.

Sistemul nostru informatic are la dispozitie metode adecvate pentru protectia datelor cu caracter personal ale utilizatorilor, precum si a operatiunilor, tranzactiilor pe care acestia le efectueaza. EuPlatesc respecta prevederile GDPR si a desemnat la nivelul companiei un angajat care indeplineste functia DPO.