Plati securizate cu cardul online

Platile cu cardul, in cadrul magazinului nostru sunt procesate de o platforma securizata de plati online.

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

In cazul optiunii de plata ” Online prin card bancar „ veti fi redirectionat catre pagina securizata a procesatorului de plati unde veti completa un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra.

 – Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” dezvoltat de organizatiile de carduri Visa/MasterCard si care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca al celor realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 – „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului virtual.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision de la detinatorul de card!

320x100 banner ep

Tranzactionare rapida, solida si sigura

EuPlatesc.ro dispune un sistem de gestiune a platilor electronice efectuate cu ajutorul cardurilor bancare, emise oriunde in lume sub sigla Visa sau Mastercard.

Sistemul proprietar de tranzactionare dezvoltat de EuroPayment Services utilizeaza solutii antifrauda avansata care, impreuna cu sistemul ,,Visa Secure” de la VISA si ,,Mastercard IdentityCheck” de la Mastercard, duc la diminuare riscurilor asociate tentativelor de frauda electronica. EuPlatesc.ro va ofera o solutie de tranzactionare rapida, solida si sigura prin certificate de securitate TLS (Transport Layer Security).

EuroPayment Services S.R.L. este certificata SR EN ISO/IEC 27001:2018 (#171, Sistemului de Management al Securitatii Informatiilor), SR ISO/IEC 27701:2019 (#05, Sistemului de Management al Confidentialitatii Informatiiilor) si SR EN ISO 9001:2015 (#10104, Sistemului de Management al Calitatii).
Aceste certificari se adauga la certificarea PCI-DSS Level 1 – Service Provider si personal certificat DPO (TUV Austria Romania) ceea ce confirma preocuparea EuPlatesc.ro pentru imbunatatirea continua a calitatii si securitatii serviciilor livrate clientilor nostri.

Sistemul nostru informatic are la dispozitie metode adecvate pentru protectia datelor cu caracter personal ale utilizatorilor, precum si a operatiunilor, tranzactiilor pe care acestia le efectueaza. EuPlatesc respecta prevederile GDPR si a desemnat la nivelul companiei un angajat care indeplineste functia DPO.

Plata online card e1706012226844