Jucarii copii

Arată filtre produs

Afișez 1 - 32 din 499 de rezultate

Afișez 1 - 32 din 499 de rezultate

Magazin online jucarii – oferta atractiva

Jucarii copii, o gama diversificata de jucarii din lemn, jucarii educative, jucarii distractive, jucarii plus, personaje indragite de copii, nisip kinetic, jucarii creativitate, jocuri de rol si jocuri educative si de societate.

Va punem la dispozitie jucarii copii la preturi accesibile, sigure si de calitate.

Ce jucarii cumparam pentru copii in functie de varsta?

Multi parinti isi pun intrebarea: Ce fel de jucarii oferim copiilor la diferite varste?

Varsta recomandata este afisata in detaliile fiecarei jucarii, astfel putem alege cu usurinta o jucaire. Insa, este foarte important sa selectam jucarii ce contribuie la dezvoltarea copilului, jucarii ce incurajeaza joaca activa.

Jucariile cu multe functii – sunete, lumini, jucarii ce merg singure nu il vor implica activ pe copil. Va recomandam jucarii ce stimuleaza implicarea, jucarii ce aduc provocari, incurajeaza miscarea, logica, indemanarea, creativitatea.

In functie de varsta copilului, dar si de dezvoltarea si abilitatile pe care le are, pe langa jucariile populare ce apar la reclamele Tv si care in mare parte sunt exclusiv distractive, putem achizitiona si jucarii educative.

Spre surprinderea adultilor, copii sunt extrem de fascinati de jucariile din lemn, Montessori sau educationale, ce ii pun in dificultate si aduc provocari.

Ce sunt jucariile Montessori?

Jucariile Montessori sunt acele jucarii ce au ca scop dezvoltarea abilitatilor naturale, a spiritului practic, a capacitatilor si independentei copiilor.

Sunt jucarii ce aduc plus-valoare timpului petrecut la joaca, multe dintre ele fiind chiar folosite ca materiale didactice.

Sigur, un ursulet de plus este nepretuit si aduce beneficii de ordin emotional si relational. Acest tip de jucarie stimuleaza jocuri de rol insa are beneficii educationale limitate.

Ce fel de jucarii aveau copii in trecut?

Jucariile sunt prezente alaturi de copii din timpuri demult uitate, datand dinaintea erei noastre.

In trecut copii se jucau cu papusi din carpa, mingi, titirezi, casute de papusi din lemn, trenulete si masinute din lemn.

Ceva mai tarziu au inceput sa apara jocuri de societate, puzzle din carton, domino, papusi elaborate din diferite materiale.

Jucariile sunt in viata tuturor, de la inceput, cand suntem copii. Apoi cand devenim parinti, si mai tarziu cand avem bucuria minunata de a fi bunici.

Indiferent de varsta, jucariilor au si vor avea un loc aparte.

Va stam la dispozitie cu o gama de jucarii frumoase, educative, distractive ce vor aduce zambete si bucurie dar si beneficii pentru copii.

Ce jucarii de plus sunt preferatele copiilor?

Categoria de jucarii din plus si figurine va ramane una dintre marile favorite, indiferent de varsta. Un ursulet moale din plus, un unicorn adorabil, un catelus pufos sau un erou de actiune – jucarii nelipsite din raftul celor mici.

Ele incurajeaza comunicarea, jocurile de rol de tip prieten imaginar, constientizarea emotiilor, exprimarea lor, proiectia perceptiei lumii inconjuratoare in jocuri cu personaj.