Se arată 1–32 din 345 de rezultate

Oferte

Joc mozaic Creativ cu 80 pioneze mari

Evaluat la 5.00 stele din 5
30 lei

Labirint Magnetic Educativ 2 in 1

Evaluat la 5.00 stele din 5
42 lei

Puzzle din lemn Pescuit Magnetic

Evaluat la 5.00 stele din 5
35 lei

Puzzle din lemn Labirint 3D Insecte

Evaluat la 5.00 stele din 5
25 lei

Jucariile din lemn au un farmec aparte, fiind un produs natural, sigur si rezistent. Jucariile din lemn sunt jucarii clasice si majoritatea au caracteristici educative, functii special gandite pentru stimularea si dezvoltarea abilitatilor copiilor de toate varstele.
Daca esti in cautarea unei jucarii educative din lemn, aici vei gasi un numar mare de astfel de jucarii.
Gama de jucarii din lemn pe care ti-o punem la dispozitie include jucarii pentru toate categoriile de varsta, jucarii Montessori, jucarii motrice pentru dezvoltarea motricitatii fine la bebelusi in special, puzzle-uri din lemn 3D, jucarii complexe si educative ce rezista in timp.

Jucariile din lemn pe care le comercializam se incadreaza in diferite categorii, din punct de vedere a posibilitatilor de joc, a producatorului, deisgnului, pretului. Incercam sa va punem la dispozitie jucarii din lemn de calitate, la preturi mici,  insa avem in portofoliu si jucarii ale unor producatori cunoscuti, de calitate premium.

Calitatea jucariilor din lemn se poate defini dupa lemnul utilizat, modalitatea de prelucrare si finisare a produsului, designul caracteristic. Toate jucariile sunt concepute prin folosirea de substante non-toxice, vopsele pe baza de apa, fara lacuri sau alte chimicale.

Cuburi din lemn colorate sau cu cifre si litere, cuburi multifunctionale din lemn, cuburi educative, antepremergatoare din lemn, jucarii de impins din lemn, jucarii muzicale si de tras, jucarii cu labirint pentru exersarea motricitatii fine, jucarii Montessori ce abordeaza diferite aspecte ale stilului acesta de invatare prin joaca libera, forme geometrice, cilindrii, jucarii cu sortator coloane si multe, multe alte jucarii din lemn deosebite, de care copilul se va bucura.