2 ani+

Arată filtre produs

Afișez 1 - 40 din 306 rezultate

Afișez 1 - 40 din 306 rezultate

Articole si jucarii copii 2 ani

Ce cumparam unui copil de 2 ani?

Micutii cu varsta de 2 ani sunt foarte vioi si prefera mult activitatile in aer liber, ce implica miscare, insa putem sa le oferim si jucarii educative, dupa timpul petrecut in exterior.

O tricicleta fara pedale tip enduro, o trotineta, jucarii de impins sau tras sunt printre cele mai de succes la aceasta varsta.

Copii inca nu au suficienta rabdare sa se joace cu jocuri si jucarii complicate sau din gama educativa, insa cu timpul vor fi interesati si de acest tip.

Jocurile de pictura cu degetul, carticele de colorat cu apa, creta colorata si jocuri magnetice alaturi de o tabla cu suport sunt alte idei foarte bune.

Jucarii de plus pentru copii de 2 ani

Categoria jucariilor de plus ramane favorita la orice varsta. Un plus dragalas si pufos, ce reprezinta un personaj din serialul de animatie favorit, va fi un real succes.

Cea mai buna idee la aceasta varsta cand interesul celor mici este de scurta durata, este sa achizitionati mai multe jucarii mai simple, sau o jucarie multifunctionala, oferindu-i astfel sansa sa treaca de la o activitate la alta si sa nu se plictiseasca.