Bancuri de lucru copii

Afișez toate cele 24 de rezultate

Afișez toate cele 24 de rezultate

Bancuri de lucru copii – Ateliere si bancuri de scule pentru copii

Jocurile de rol sunt printre favoritele micutilor, pentru ca pot imita actiunile adultilor. Este o activitate intuitiva, prin imitatie cei mici invata in joaca despre lumea practica.

Foarte benefice pentru o dezvoltare armonioasa, jocurile de rol si jucariile ce indeplinesc misiunea de a reprezenta diferite activitati practice, sunt la mare cautare.

Masute de infrumusetare, bucatari, seturi doctor si nu in ultimul rand, specific pentru baietei – bancuri de lucru.

De ce sa achizitionam un banc de lucru pentru copil?

Fie a vazut aceasta activitate la tata, bunicul, la un prieten sau un vecin – lucrul cu bancul de scule, cu suruburi, ciocan, dorinta de a dezasambla si apoi reface sau repara lucruri este o caracteristica masculina.

Baieteii vor fi imediat atrasi de o astfel de jucarie, si chiar si unele fetite.

Cheia franceza, ciocanelul, cuiele si surburile, dar si ansamblul de baza – masa de lucru, sunt piesele componente a majoritatea jucariilor banc de lucru din gama noastra.

Avem modele din lemn dar si din plastic de calitate, mici sau mai mari, cu mai multe sau mai putine accesorii, in functie de nevoi.

Toate activitatile ce pot fi realizate cu un banc de lucru de catre copii sunt nu doar distractive ci si educative.

Benefice pentru dezvoltarea indemanarii, a capacitatii de rezolvare a problemelor, identificarea modului in care functioneaza lucrurile.

Daca te intrebi ce cadou poti face unui baietel, in special, cu varsta intre 3 si 7-8 ani, aceste jocuri sunt o alegere mai mult decat inspirata.

Cei mici nu se vor plictisi imediat de bancul de scule, pentru ca vor regasi mereu si mereu noi intrebuintari.