Joc Tangram

Arată filtre produs

Afișez toate cele 20 de rezultate

Jocuri Tangram – Invata Matematica intr-un mod distractiv!

Cine s-ar fi gandit ca un joc ce pare atat de simplu, ar putea sa ii invete pe copii matematica?

In multe institutii de invatamant prescolar si chiar la clasele mici, jocul tangram este folosit cu succes pentru a invata matematica.

S-a observat ca prin utilizarea acestui puzzle copii inteleg si asimileaza notiuni de matematica mult mai rapid si mai simplu.

Jocul Tangram este un puzzle format din 7 piese, cu originea in China antica. Piesele sunt de marimi diferite, si forme diferite. Piesele pot fi potrivite in nenumarate moduri pentru a realiza diverse figurine.

Exista o multime de beneficii in jocul cu Tangram. Acesta poate fi folosit pentru a dezvolta abilitati de rezolvare a problemelor si gandire logica, rationament perceptiv (abilitati de gandire nonverbala), constientizare vizual-spatiala, creativitate si multe concepte matematice, cum ar fi congruenta, simetria, suprafata, perimetrul si geometria.

Se poate incepe cu modelul traditional, de mica sau mare dimensiune si apoi treptat se trece la lucrul cu modele mai complexe, cu mai multe piese.

In oferta veti gasi variante ce au si sabloane, modele bazate pe o diversitate mai mare sau mai mica de forme geometrice, de culori diferite.

Tangram este un joc educativ de care cei mici nu se vor plictisi, fiind versatil si lasand loc pentru dezvoltarea imaginatiei, modul de a combina piese si a crea modele fiind practic nelimitat.