Jucarii Antistress si Relaxare Fidget

Afișez toate cele 6 rezultate

Afișez toate cele 6 rezultate

Jucarii Antistress si Relaxare Fidget

Jucarii POP It! Jucarii Push pop Bubble, Jucarii Fidget, Spinner – jucarii senzoriale ce pot aduce un plus de relaxare!

Cea mai noua jucarie a momentului este aici!

Noi inovatii apar mereu in materie de jocuri si jucarii de relaxare intr-o lume atat de stresata. Jucariile antistres tip fidget sunt acele jucarii ce sunt manevrate cu degetele, mana, avand un efect antistres.

Jucarii Pop IT – Jucarii Push pop bubble – o noua jucarie inovatoare, a anului 2021 este celebra jucarie Pop it!

Dupa ce a facut senzatie pe Tik Tok printre copii si adolescenti, jucaria a deveni usor-usor interesanta si atractiva si pentru adulti.

Este din silicon si are o multitudine de moduri de utilizare, fiind eficienta pentru eliberarea stresului, in anumite terapii pentru copii cu nevoi speciale, poate fi folosita si ca jucarie educativa – matematica si de memorie si lista poate continua.

Jucarii Spinner – jucarie antistres este o jucarie care ajuta atat copii, cat si adultii, sa se relaxeze, sa se concentreze, prin miscarea rotativa si vibratiile emise in timpul utilizarii. Orice imagini sau descrieri ale acestor jucarii antistres nu vor fi pe masura senzatiilor oferite de spinnere. Trebuie sa incerci una pentru a intelege experienta senzoriala atat de relaxanta si placuta pe care o creaza.

Va oferim diferite modele de spinner fidget – jucarie antistres, spinnere metalice, din plastic rezistent, cu lumini, diferite designuri, colorit.

Greutatea si densitatea jucariei spinner este special gandita pentru ca in momentul in care aceasta este invartita sa aiba o durata de rotatie cat mai mare, aratand ca o elice in miscare.

Pot fi purtate oriunde datorita dimensiunilor reduse, sunt rezistente, si te vor ajuta sa te relaxezi, sa-ti maresti focusul, elibereaza stresul, le poti folosi si daca doresti sa renunti la obiceiuri nesanatoase, daca trebuie sa astepti undeva.