Trotineta 5 in 1

Arată filtre produs

Afișez toate cele 3 rezultate

Afișez toate cele 3 rezultate

Cauti trotineta 5 in 1 pentru copii?

Trotineta 5 in 1 si trotineta 3 in 1, trotinete reglabile si multifunctionale, stabile, cu 3 roti si design special pentru cei mici.

Trotinetele sunt reglabile pe inaltime, astfel ca pot fi folosite pe o perioada mai lunga de timp.

Pentru copii de la 2 ani si pana la 7-8 ani, aceste trotinete 5 in 1 – cu maner de impins, sau 3 in 1 – fara maner de impins, sunt vehicule de exterior fara pedale ce ajuta copilul sa invete sa mearga si sa isi tina echilibrul, stimuleaza activitatea in aer liber si distractia.

Iti punem la dispozitie diferite modele, culori pentru toate gusturile si preturi foarte avantajoase, cu livrare rapida.

Miscarea in aer liber este benefica dezvoltarii armonioase a copiilor, si pentru a te asigura ca ii oferi celui mic cat mai mult timp de joaca in exterior, poti opta pentru diverse vehicule ce il ajuta sa isi exerseze echilibrul, musculatura si sa nu se plictiseasca.

Trotinetele cu 3 roti de tipul celor 5 in 1 ce pot fi folosite inca de la varsta de 2 ani, avand maner de ghidaj, si functii de ajustare, reglabile pe inaltime sunt o varianta optima.

Copii vor indragi imediat designul trotinetei evolutive, faptul ca are si scaunel si poate fi folosita ca vehicul ride on la inceput, cosuletul de depozitare simpatic cu aspect modern.

Rotile sunt silentioase, din silicon si lumineaza in mers.

In gama de trotinete 5 in 1 si trotinete 3 in 1 prezente pe site cu siguranta veti gasi modelul preferat la preturi foarte accesibile.