Categorii recomandate

Jucarii pentru copii, jucarii educative, jucarii si accesorii bebelusi, oferta variata, preturi accesibile.

Fotolii Plus (98)

Jucarii din Lemn si Montessori (555)

Hamuri si Marsupii (11)

Jucarii bebelusi (308)

Jucarii Senzoriale (15)

Saltele de joaca (12)

Corturi de joaca (13)

Covorase de joaca (12)

Jucarii Plus si Figurine (164)

Jucarii Educative si Creative (425)

Nisip kinetic (4)

Puzzle Copii (207)

Cele mai cautate produse

Set nisip kinetic cu forme Star Sand 1 kg

32 lei

Covoras puzzle mare – pachet 30 placi

95 lei

Fotoliu din plus bebe Animalute

75 lei

Microfon de jucarie Karaoke cu mufa mp3 Singer ROZ

57 lei

Puzzle lemn cu maner Savana A7015

24 lei

Puzzle din lemn cu maner Fructe Model A-3040

19 lei

Puzzle din lemn cu maner Legume

22 lei

Olita scaunel cu capac Hipopotam

69 lei

Set puzzle copii piese mari 33 piese Ladder

32 lei

Volan de jucarie interactiv

69 lei

Suntem un magazin online de jucării ieftine, jucării pentru copii de orice vârstă, jucării educative, jucării din lemn, jucării în stil Montessori, jucării cu personaje cunoscute și îndrăgite de cei mici. Vă oferim prețurile avantajoase, livrare rapidă din stoc, suport în plasarea comenzilor, și răspuns rapid la orice problemă sau solicitare.

De ce suntem un magazin de jucării special?

În timp ce majoritatea magazinelor de jucării pentru bebeluși și copii oferă cam aceeași gamă de produse, cu prețuri greu accesibile, pe care nu orice parinte și le poate permite, noi aducem o gamă de jucării deosebite. Acele jucării care îi ajută pe cei mici să se dezvolte, să învețe și să se distreze în același timp. Avem și jucării interactive, jucării pe care doar apeși și ele fac toata treaba, însa cea mai mare parte de jucării pe care le comercializăm sunt jucării educative, jucarii care le pun celor mici imaginația la lucru si rotițele gandirii în mișcare.

Jucării din lemn și Montessori – o gama extrem de variata, cu prețuri foarte accesibile și produse de calitate. Jucării educative, jucării didactice, jucării si articole pentru bebeluși. Nu am pierdut din vedere nici figurinele și jucăriile ce devin piesele centrale ale unui joc de rol reușit. Bucătarii de jucarie, figurine tematice, jucării pentru mici doctori în devenire.

Jucării din pluș catifelat, atent selectate, cu diferite personaje sau pur si simplu cu animăluțe drăgălașe. Pentru că indiferent de numărul jucăriilor educaționale oferite celor mici, cu toții știm că plușurile sunt nelipsite. Plușurile sunt protagoniștii unor jocuri de rol, sunt prietenii celor mici – la somn sau la joaca, la plimbare.

Cu drag vă așteptăm comenzile pe care le puteți plasa cu ușurință și încredere. Experiența de cumpărare va fi una placută, și în cazul excepțional în care întruniți vreo problemă, vom fi aici să vă ajutăm.