Litere si limbaj

Arată filtre produs

Afișez 1 - 40 din 130 de rezultate

Afișez 1 - 40 din 130 de rezultate

Jucarii cu litere, ce ajuta copii la invatarea Alfabetului

Invatarea alfabetului este una dintre cele mai importante abilitati pe care copiii le invata la gradinita si clasa pregatitoare.

Cunoasterea fiecarei litere poate contribui la construirea unei baze solide pentru ca elevii sa invete sa citeasca.

Daca doriti sa va invatati copilul alfabetul , sau incercati sa pregatiti un prescolar, incorporarea activitatilor legate de Alfabet ar trebui sa fie o prioritate.

Printre materialele folosite la gradinite se regasesc si multe jocuri si jucarii de tipul celor din oferta noastra.

Ne jucam si Invatam Alfabetul

Cea mai eficienta metoda de a-i invata pe cei mici despre orice concept este prin joaca, prin exemple practice, prin ceva ce implica activitate.

Pana la varsta scolarului de clasa I copilul se va concentra cu dificultate daca este pozitionat la masa si informatia servita.

Cei mici adora sa se implice in diferite jocuri si activitati, si in acest fel putem incorpora si elemente educative. In acest fel copii vor receptiona cu mai mare usurinta informatiile noi.

Va punem la dispozitie, in magazinul de jucarii, o multime de jocuri, jucarii educative si interesante, jucarii Montessori, cu tematica Litere – Alfabet.

In functie de varsta si interesul copilului puteti selecta jocuri de care considerati ca cel mic ar fi atras, iar apoi, pe masura ce isi descopera preferintele sa adaugati si modele noi.

Acest tip de jucarii aduc un plus-valoare timpului de joaca, iar invatarea literelor nu face exceptie.

Fie ca ii oferiti un puzzle, litere magnetice, sau materiale Montessori – litere senzoriale sandpaper, sau placi speciale pentru exersarea caligrafiei – tracing boards, cei mici vor avea doar de castigat.