Vehicule fara pedale

Arată filtre produs

Afișez toate cele 24 de rezultate

Afișez toate cele 24 de rezultate

Vehiculele fara pedale au devenit o jucarie de exterior indragita de cei mici, in special categoria de varsta 1 – 4 ani.

Masinutele fara pedale, tricicletele fara pedale, motociclete fara pedale, biciclete enduro, sunt vehiculele moderne pe care bebelusii si copii mici le pot folosi pentru a invata sa-si coordoneze miscarile pe un vehicul pe care trebuie sa il controleze si manevreze.

Cu ajutorul vehiculelor fara pedale copilul va capata abilitati noi, va face miscare in aer liber, si va fi pregatit pentru pasul urmator: vehiculele cu pedale.

Vehiculele fara pedale pentru copii, cunoscute si sub numele de biciclete de echilibru, au devenit tot mai populare in ultimii ani.

Acestea sunt o alternativa excelenta la tricicletele si bicicletele cu roti ajutatoare, oferind o metoda mai naturala si mai eficienta pentru copii de a invata mersul pe bicicleta.

Bicicleta de Echilibru de obicei este articolul care combina designul inteligent cu materialele de calitate pentru a oferi o experienta ideala atat pentru copil, cat si pentru parinte.

Bicicletele de echilibru sunt excelente pentru dezvoltarea abilitatilor cheie precum coordonarea, echilibrul si increderea, pregatindu-i pe copii pentru prima lor bicicleta cu pedale.

Prin designul lor, aceste vehicule ii incurajeaza pe cei mici sa foloseasca picioarele pentru a se impinge si a se opri, facilitand astfel intelegerea intuitiva a echilibrului si directiei. Aceasta metoda directa de invatare ii ajuta pe copii sa faca tranzitia catre bicicletele cu pedale mult mai rapid si cu mai putina frica de a cadea.

Un alt avantaj comun al acestui tip de biciclete este scaunul ajustabil. Acesta poate fi ridicat sau coborat, asigurandu-se astfel ca bicicleta va creste odata cu copilul tau.

Acest lucru ofera un avantaj economic, intrucat nu va fi nevoie sa inlocuiesti bicicleta prea curand.