Patrula Catelusilor

Arată filtre produs

Afișez toate cele 30 de rezultate

Afișez toate cele 30 de rezultate

Patrula Catelusilor – Jucariile favorite – Gama completa

Pregateste-te pentru o noua misiune cu jucarii Patrula Catelusilor!

Personajele indragite Paw Patrol – simpaticii catelusi sunt acum disponibili in diferite seturi de joaca, figurine, jucarii din plus.

Eroii favoriti colaboreaza pentru a salva ziua de fiecare data!

Cu dispozitivele si gadegt-urile lor high-tech, catelusii vor avea misiuni dificile, ce de fiecare data se termina cu bine.

Fiecare catel din Adventure Bay are o super-putere: Chase este super rapid, Rubble extrem de puternic iar Marshall este pompierul ce lupta cu focul si salveaza personajele in pericol.

Descopera seturile de joaca Patrula Catelusilor si figurinele cu vehicul sau accesorii cu care poti recrea diferitele aventuri ale catelusilor.
Figurinele si jocurile Paw Patrol sunt adorate de foarte multi copii, astfel ca alegerea unei jucarii din aceasta gama va reprezenta un cadou extrem de apreciat.

Patrula Catelusilor – jocuri si jucarii pentru copii

Jucarii din  plus Patrula Catelusilor, seturi de joaca, figurine Patrula catelusilor, jucarii Paw Patrol ce vor aduce numai bucurii.

Patrula Catelusilor este un serial de desene animate extrem de popular printre cei mici, fiind un desen educativ, cu personaje simpatice.

  • Ryder – seful echipei, un baietel de 10 ani ce coordoneaza echipa catelusilor;
  • Chase – un caine-lup – politistul in costum albastru, fiind al doilea personaj ca importanta;
  • Marshall – pompierul curajors, dalmatianul uneori stangaci,  in costumatie rosie;
  • Skye – personaj feminin, un Cocker spaniol, pilot aeronautic, survoleaza zona si identifica situatii in care alte personaje sunt in pericol;
  • Rocky – ecologistul, un catelus Schnauzer, se ocupa cu protectia mediului, reciclarea, dar este si un mester iscusit;
  • Rubble, in costumul galben, este un bulldog constructor. El are un buldozer si intervine in situatiile necesare;
  • Zuma, catelus ciocolatiu Labrador, in costumul sau portocaliu este eroul pe apa. El, cu barcuta sa, intervine ori de cate ori este nevoie de operatiuni pe apa;

Catelusii au costumatii ce reprezinta rolul pe care il joaca in echipa de salvare. Politist, pompier, aviator, marinar, ecologist, constructor – personajele principale ce vor ajuta pe oricine este in pericol, utilizandu-si atributele speciale.

Copii vor invata mai multe despre organizarea societatii, despre etica, bunatate, compasiune, protectia mediului si a celor din jur.

Fiecare personaj din Patrula Catelusilor are un rol civic, ei fiind un fel de politisti in oraselul lor. In fiecare episod sunt pusi in diferite situatii dificile unde trebuie sa ajute, sa rezolve, sa salveze pe cineva.

Va oferim jucarii plus Patrula Catelusilor, figurine dragute si alte jucarii si seturi de joaca ce vor aduce magia Paw Patrol in viata copilului tau.