Afișez 1–25 din 575 de rezultate

Oferte
Puzzle lemn in straturi Onshine Animale
Selectează opțiuni
Inchide
Selectează opțiuni
Inchide

Tabla magnetica copii 5 in 1 mare

68 lei 59 lei

Tabla magnetica copii 5 in 1

58 lei 49 lei
Joc Montessori 3 in 1 Fishing Bead Game
Selectează opțiuni
Inchide

Jucarii educative pentru copii

Jocurile educative au un rol foarte important in sustinerea dezvoltarii armonioase a celor mici, pe mai multe planuri.  Indiferent de varsta copilului, alegerea de jucarii educative potrivite trebuie sa ia in calcul si beneficiile aduse in progresul abilitatilor si capacitatilor celor mici.

Copii iubesc jucariile! Cu totii o stim, si noi am fost copii. Multi dintre noi chiar si acum, parinti fiind, ne jucam cu bucurie cu micutii nostri cu diverse jocuri sau jucarii.

De cate ori nu ati intrat impreuna intr-un magazin de jucarii, si copilul si-a ales imediat cateva articole pentru a le pune repede in cos. 

Uneori tentatia de a-i lua jucariile atragatoare, interactive si foarte colorate, este mare, pentru ca cei mici o cer. Este insa important sa selectam noi jucarii si jocuri ce, au atribute educative si vor avea beneficii pe termen lung.

Jocuri educative – importanta jocului in dezvoltarea copiilor

Bebelusii

Bebelusii sunt la inceput de drum. Abia au ajuns intr-o lume complet noua. Ei vor acumula o cantitate impresionanta de informatii intr-un timp relativ scurt.

Creierul lor este ca un burete care absoarbe continuu. Pentru ei senzatiile sunt in prim plan: vor invata prin dezvoltarea simturilor. Acesta este modul nostru uman de a interactiona in plan fizic.

Bebelusii au nevoie de jucarii senzoriale, jucarii educative pentru simturi: sunete, culori si forme, mirosuri, texturi, gusturi. Poti sa le oferi zornaitoare senzoriale, jucarii cu sunete, diverse jocuri cu forme simple si culori evidentiate intr-un mod cat mai simplist.

Jucarii educative copii 2 ani – 4 ani

In acest interval de varsta copii vor incepe sa isi manifeste interesul pentru lucruri pe care le vad la adulti sau la fratii mai mari.

Jocuri de rol – feliere fructe si legume de jucarie, jocuri cu litere si cifre, jocuri cu forme complexe, cuburi de constructie, desen si pictura.
Desi multi parinti cred ca este propice sa ii invete pe copii sa scrie si sa citeasca, sa numere, in acest interval de varsta nu trebuie sa se puna accent pe astfel de activitati.

Daca cei mici isi manifesta interesul, le putem oferi jocuri educative ce sprijina dezvoltarea de abilitati. E un pas necesar pentru a trece in urmatoarea etapa de dezvoltare si educatie. In acest mod, usurand astfel viitorul proces de invatare. Jocuri ce sustin invatarea literelor, dexteritatea pentru manevrarea stiloului de exemplu, jocuri de asocieri sau memorie, pot fi extrem de utile.

Prescolari si scolari

A sosit momentul pentru educatie in mod organizat, educatia clasica asa cum o stim! Acum este extrem de oportuna achizitia de jocuri educative.


Alfabetul si aritmetica, geografia si logica pot fi plictisitoare. Cand acestea sunt abordate exclusiv in modul traditional, copii pot sa nu fie dornici de invatare.

Insa, datorita multitudinii de jocuri educative disponibile, putem sa ii sprijinim pe micutii nostri in absorbtia de informatii intr-un mod distractiv.
Dezvoltarea cognitiva, invatarea de noi concepte nu trebuie sa fie o linie continua.

Invatarea poate deveni un spatiu multidimensional, unde copii se distreaza si invata sa abordeze o situatie in diferite moduri.

Indiferent de varsta copilului, te asiguram, ca jucariile educative vor avea un rol important.

Jucarii Creative

Dincolo de latura educativa a majoritatea jucariilor dn oferta noastra, veti regasi o multime de jucarii de creativitate. Jucariile ce stimuleaza creativitatea si imaginatia celor mici vor fi foarte indragite.

Sa realizeze ceva cu manutele lor, fie ca este vorba de o pictura, un castel din cuburi de constructie, sau constructii magnetice, pentru copii e o reala bucurie si satisfactie.

Construieste, deseneaza, picteaza, creeaza modele geometrice, constructii STEM si multe altele cu ajutorul jucariilor educative si creative.

Timpul liber poate fi petrecut in moduri placute si care ii ajuta pe copii sa isi dezvolte capacitatile, sa se descopere, sa se cunoasca.

Punandu-le la dispozitie diverse jocuri si jucarii din aceasta frumoasa categorie Educativ-Creativa, veti observa lucruri noi si placute despre micutul sau micuta dumneavoastra.